Поредното семейно убийство разтърси България. 57-годишна жена беше застреляна от мъжа

...
Поредното семейно убийство разтърси България. 57-годишна жена беше застреляна от мъжа
Коментари Харесай

След дълъг семеен живот съпруг уби жена си, защото си намерила друг

Поредното фамилно ликвидиране раздруса България. 

57-годишна жена беше убита от мъжа си в Перник, който по-късно се е самоубил. Кръвопролитието е станало в неделя, след следващия фамилен скандал сред двамата.

61-годишният перничанин сграбчил ловната си пушка и умъртвил брачната половинка си, след което самичък поставил завършек на живота си, съобщи Блиц.

Престъплението е станало към 9 часа сутринта в жилище в региона на автогарата в миньорския град.

Двамата били женени от дълго време и в последно време съседите им почнали да чуват чести кавги, написа „ Телеграф “. Така се е стигнало до съдбовната неделя. Според комшиите напоследък дамата имала желание да напусне мъжа, защото имала връзка с различен.

Двамата имат и дете. Ревност е и главната версия на следствието. Работи се обаче и по всички други вероятни версии, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Деянието е осъществено с ловно оръжие, притежавано от починалия на законно съображение, обявиха по-късно от прокуратурата.

Сигналът за случилото се е подаден в неделя, към 9 часа, когато близки до фамилията откриват простреляни мъж и жена в жилището им.

Пристигналите на място чиновници на реда направили оглед на местопроизшествието. Извикан е и екип на Съдебна медицина. Труповете са закарани за аутопсия. Провеждат се дейности по следствието под надзора на окръжна прокуратура в Перник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР